Kendall Jenner en az iki çocuk istiyor!

Neredeyse bir yıldır rap yıldızı Bad Bunny ile birlikte olan 28 yaşındaki model Kendall Jenner, bir gün anne olmayı çok istediğini açıkladı.

Kendall Jenner en az iki çocuk sahibi olmak istiyor.

Neredeyse bir yıldır rap yıldızı Bad Bunny ile birlikte olan 28 yaşındaki model, bir gün anne olmayı çok istediğini açıkladı. Aile planlarından bahseden esmer güzel, ‘The Kardashians’ programında şunları söyledi:

“En fazla üç, ikiye de razıyım. Sadece çocuğumun elbette bir kardeşi olmasını istiyorum. Bunu biliyorum.”

Kendall’ın annesi Kris Jenner da kızının bir aile kurmasını çok isterdi. Ancak model acelesi olmadığı konusunda ısrar ediyor. Kendall şöyle dedi:

“Yemin ederim bunu aldım ve zamanı geldiğinde ve her şey mükemmel bir şekilde mantıklı olduğunda sana bir torun vereceğim.”

Kendall şu anda hayatında ve kariyerinde bulunduğu yerden çok mutlu. Şöyle açıkladı:

“Sadece hayatımı ve şu anda sahip olduğum özgürlüğü ve bir yere gidip bir yere gitmenin kolaylığını düşünüyorum. Şu anda bundan hoşlanıyorum. Ama aynı zamanda bunu herhangi biriyle yapmayacağım.”

Bu yılın başlarında içeriden biri Kendall’ın Bad Bunny’de “uzun vadeli potansiyel” gördüğünü iddia etti. Model, “tam bir beyefendi gibi” davrandığı için birlikte uzun vadeli bir geleceğe sahip olabileceklerini düşünüyor. Bir kaynak Us Weekly’ye şunları söyledi:

“Kendisinin eksiksiz bir paket olduğunu hissediyor ve ona tam bir beyefendi gibi davranıyor.”

Daha önce NBA yıldızları Blake Griffin, Ben Simmons ve Devin Booker ile birlikte olan Kendall, rapçinin “güvenini” seviyor ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorlar. İçeriden biri şunları ekledi:

“Birlikte harika vakit geçiriyorlar ve onun tüm arkadaşlarıyla iyi geçinmesini takdir ediyor. Birbirlerini pek çok düzeyde tamamlıyorlar ve onu her geçen gün daha iyi tanımaktan keyif alıyor.”

Close Bitnami banner
Bitnami