Billie Eilish hayranları tarafından hayatının tehlikeye girdiğini itiraf etti!

Billie Eilish, bir dönem hayranlarının eve girmesi ile zor ve tehlikeli bir dönem geçirdiğini açıkladı.

Billie Eilish, evinde hayranlarıyla birlikte yaşadığı “korkutucu” anlarda “güvenliğinin tehlikeye girdiğini” açıkladı.

22 yaşındaki şarkıcı, şöhretin kötü yanını anlattı ve Shark adında koruyucu bir pitbull’a sahip olduğunun yanı sıra güvenlik görevlilerinin de bulunduğunu, tehditler nedeniyle “hayatına küskün” hale geldiğini açıkladı. Rolling Stone dergisine şunları söyledi:

“Elbette iş tanımında yok. Kişisel hayatımda gerçekten korkutucu şeyler yaşadım ve birkaç kez güvenliğim tehlikeye girdi ve bu hayatımın büyük bir parçası. Bu, yaşamak zorunda olduğum bir şey. Ama bilmiyorum, senin kendi evinde bile olamaman beni gerçekten hayatıma kızdırdı.”

‘Bad Guy’ hit yapımcısı, belirli deneyimlerin hiçbiri hakkında ayrıntıya girmedi. Ancak, hayatındaki stresi “bastırmasına” neyin yardımcı olduğu sorulduğunda çok samimi davrandı. Kendisi şunları söyledi:

“Seks. Fırsat buldukça seks hakkında konuşuyorum. Bu gerçekten benim en sevdiğim konu. Bir kadın olarak deneyimim, bunun çok tuhaf bir şekilde görülmesiydi. İnsanlar bunun hakkında konuşmaktan çok rahatsız oluyorlar ve kadınların cinsellik konusunda çok rahat olmaları ve bu konuda iletişim kurmaları tuhaflaşıyor. Bunun hakkında konuşulması pek hoş karşılanmayan bir konu olduğunu düşünüyorum ve bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Dünyanın en çok satan müzisyenlerinden biri olan Billie, daha önce çoğu insanın onun şöhret deneyimiyle bağ kurmakta zorlanacağını öne sürmüştü. BBC’ye şunları söyledi:

“Bu, var olmayan bir rengi açıklamaya çalışmak gibi.”

2019’da Katy Perry, Billie’ye şöhretin getirdiği baskıyı anlayan biriyle konuşmak istiyorsa onu aramasını tavsiye etmişti. ‘No Time to Die’ hit yapımcısı şunu ekledi:

“Onu aramalıyım. O zamanlar ona inanmamıştım. Zaten o kadar çılgıncaydı ki. Bundan daha çılgınca olduğunu hayal edemezdim.”

Close Bitnami banner
Bitnami