Lewis Capaldi’nin futbol takımı kuracağı iddia ediliyor

27 yaşındaki şarkıcı Lewis Capaldi’nin yerel halk ile futbol takımı kuracağı iddia edildi.

Lewis Capaldi’nin ünlü bir futbol takımı kurmayı hedeflediği söyleniyor.

27 yaşındaki ‘Someone You Loved’ şarkıcısı, kısa süre önce Londra’nın kuzeyinde 3 milyon £ değerindeki yeni bir eve taşındı ve en sevdiği yerel bardaki kaynakların, kendi kendini “İskoç Beyoncé” olarak ilan eden bu şarkıcının yerel halk ve ünlü yüzler arasında büyük bir hit olduğunu söylediği bildirildi. The Sun’a içeriden biri şunları ekledi:

“Lewis burada yaşam için bir yuva buldu ve herkes onu seviyor. Birkaç yerel barın müdavimi ve yerel halkla harika şakalaşıyor. Lewis büyük bir futbol hayranıdır ve eğer fırsat doğarsa bu işe katılmak istediğini söyledi. Bölgede Harry Styles gibi bir sürü ünlü arkadaşı var ve Liam Gallagher ile Patrick Kielty de yakınlarda yaşıyor, böylece yerel halkla mücadele etmek için bütün bir takımı bir araya getirebilir. Gerçekten mutlu görünüyor ve harika bir yerde. Lewis’i gören herkes onun ne kadar iyi durumda olduğunu görmekten çok memnun.”

Lewis, yakın zamanda 24 yaşındaki aktris kız arkadaşı Ellie MacDowall ile birlikte, zihinsel sağlığı ve Tourette sendromuyla ilgili sorunları nedeniyle sahneden uzaklaşırken bölgede görüldü. Şarkıcının ikinci albümü ‘Broken By Desire to be Heavenly Sent’ 2023’te Birleşik Krallık listelerinde 1 numaraya yükseldi ve Lewis daha sonra albümün beş yeni şarkıyla genişletilmiş bir versiyonunu piyasaya sürdü ancak o sırada hala bir albümde yer alacağını belirtmişti. sağlığı nedeniyle ilgi odağı olmaktan çıktı. Hayranlarına şunları söyledi:

“Kendime bakmaya devam etmek için biraz zaman ayırmaya devam edeceğim, belki biraz müzik yazacağım ve hayatımın en inanılmaz yıllarından bazılarını düşünmek için biraz zaman ayıracağım. Daha fazla gösteri için oraya tekrar düzgün bir şekilde dönmeden ve her şeyden çok sevdiğim şeyi yapmadan önce yüzde 100 olduğumdan kesinlikle emin olmak istiyorum.”

Close Bitnami banner
Bitnami