Travis Kelce Taylor Swift ile ilişkisi hakkında itirafta bulundu!

Travis Kelce, Taylor Swift ile ilişkisini anlatırken çok temkinli yaklaştığını itiraf etti.

Travis Kelce, insanlara Taylor Swift ile olan romantizmini anlatma konusunda çok temkinliydi.

Kansas City Chiefs tight end, 34, ve pop megastarının Temmuz 2023’te bir araya geldiğine inanılıyor ve Taylor, bir yıl önce futbol maçlarından birinde Travis’i destekleyerek ilk kez halka görünmeye devam etti. Travis’in erkek kardeşi, ‘Cruel Summer’ hit yapımcısının hayatının “böyle bir mikroskop altında” olması nedeniyle, NFL yıldızının “insanların mahremiyetine saygılı” olduklarından emin olmak istediğini ve bu yüzden ailesine 34 yaşındaki Grammy kazananıyla olan ilişkisini anlatmak için beklediğini söylüyor. Kardeşi ‘The Pivot Podcast’e şunları söyledi:

“Bence bana veya kimseye söyleme konusunda bile çok temkinliydi. Çünkü gerçek şu ki, [Swift] böyle bir mikroskop altında. Bence her şeyin insanların mahremiyetine saygılı bir şekilde yapıldığından emin olmak istediler. Ve sanırım hala bunu yapmaya çalışıyorlar. Ve şimdi bile onlara saygılı olmak istiyorum. Ve kimsenin bir tür özel ilişkiyi ihlal ettiğimi hissetmesini istemiyorum, değil mi?”

Aynı şekilde, kardeşiyle birlikte ‘New Heights’ podcast’ine ev sahipliği yapan emekli NFL yıldızı Jason, ilişkilerini tartışmak için her zaman temkinlidir. Şöyle söyledi:

“Onların ilişkisi hakkında konuşmak gerçekten benim yerim değil. Ama o benim kardeşim ve onun için çok mutluyum.”

Taylor daha önce çiftin halka açılmadan önce romantizmlerinin başında birlikte bolca zaman geçirdiğini itiraf etmişti. Sporcu ‘New Heights’da ondan bahsettikten sonra takılmaya başladıklarını açıkladı. Time dergisine şunları söyledi:

“Ondan hemen sonra takılmaya başladık. Yani aslında kimsenin bilmediği önemli miktarda zamanımız vardı, bunun için minnettarım, çünkü birbirimizi tanımamız gerekiyor.”

Taylor, birlikte yaptıkları ilk halka açık gezi hakkında şunları ekledi:

“Sanırım bazı insanlar ilk randevumuzu o oyunda gördüklerini düşünüyor? İlk buluşmayı başlatacak kadar psikotik olmazdık. Bir ilişkinin halka açık olduğunu söylediğinde, bu onun sevdiği şeyi yaptığını göreceğim, birbirimiz için ortaya çıktığımız, diğer insanların orada olduğu ve umursamadığımız anlamına gelir. Bunun tam tersi, kimsenin biriyle çıktığınızı bilmediğinden emin olmak için aşırı miktarda çaba sarf etmeniz gerektiğidir. Ve birbirimizle gurur duyuyoruz.”

Close Bitnami banner
Bitnami