Adele 200 milyon doları reddetti!

Ünlü şarkıcı Adele, konser turunu uzatacak 200 milyon dolarlık anlaşmayı reddetti.

Adele’in turunu uzatmak için 200 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiği bildirildi.

36 yaşındaki pop süperstarı, 2022’nin sonlarından beri Las Vegas’taki Caesars Palace’taki The Colosseum’da ‘Weekends With Adele’ ikametini sergiliyor ve Ağustos ayında Almanya’da 10 konser ekledi, ancak Sin City konserleri Kasım ayında sona erecek ve şarkıcı işten uzun bir mola vermeyi planlıyor. Şimdi yeni bir rapor, Avrupa, Asya ve Güney Amerika’daki stadyum tarihleri ve Çin’in Makao’daki bir kumarhanede kazançlı bir ikamet de dahil olmak üzere daha fazla gösteri yapmak için bir tampon maaş gününü reddettiğini iddia ediyor. Bir kaynak Daily Mail’den Alison Boshoff’a şunları söyledi:

“Çok fazla teklif vardı ama çocuğuyla evde olmak istediği için hepsini geri çevirdi. Çin anlaşması masaya milyonlarca dolar koydu, ancak sonunda bunu yapmak istemedi. Çocuğunu ve erkek arkadaşını – ve kendini – ilk sıraya koydu.”

Adele, spor menajeri ortağı Rich Paul ile evlenmek üzere nişanlandı ve aynı zamanda Ekim ayında 12 yaşına giren Simon Konecki ile önceki evliliğinden olan oğlu Angelo’nun annesidir. Şarkıcı, 31 Ağustos’ta Münih’teki Almanya’da ikamet ettiği son tarihte mola planlarını açıkladı ve izleyicilere şunları söyledi:

“Yapacak 10 şovum var, ancak bundan sonra sizi inanılmaz derecede uzun bir süre göremeyeceğim. Ve seni kalbimde değerli tutacağım.”

Adele ayrıca ufukta yeni bir müziği olmadığı konusunda ısrar etti ve Alman kanalı ZDF’ye şunları söyledi:

“Yeni müzik için hiçbir planım yok. Bundan sonra büyük bir mola istiyorum ve sanırım sadece kısa bir süreliğine başka yaratıcı şeyler yapmak istiyorum.”

Daha önce bu yılın başlarında Caesar’s Palace’daki konser müdavimlerine şunları söyledi:

“Sadece bir süre bir albüm yazacağımı sanmıyorum. Ama bir dahaki sefere yaptığımda, nerede yaşıyorsan geleceğim.”

‘Chasing Pavements’ şarkıcısı, yeni bir albüm çıkarmadan önce neden uzun süre ilgi odağından kaybolmaya başladığını da açıkladı. Dedi ki:

“Bazen insanların yıllarca ortadan kaybolduğumda hesaplı olduğumu düşünüp düşünmediğini merak ediyorum ve ben zorum ve daha azın daha çok olduğuna inanıyorum ya da bunun gibi bir şey. Ama asıl nedeni sadece dört albümüm olması ve pek çok insanın bunu bildiğini sanmıyorum – bir çocuğum olduğunu biliyorlar – oğlum 11 yaşında. Yani matematik yaparsanız, bu ’21’in zirvesinde … hamile kaldığım anlamına gelir. Birçoğu için bu, kariyer intiharı olarak kabul edilirdi ve öyleydi. Başarının kıtlığını ve başarılı olmak için sürekli alakalı olmanız gerektiği fikrini reddetmeyi seçtim. Ve belki, sadece belki, hem sahnede hem de sahne dışında bir hit olabilirim. Ve ne olduğunu asla tahmin edemezsin – ben … bundan kurtuldum!”

Close Bitnami banner
Bitnami