Selena Gomez 2022 belgeselinden sonra evden çıkamadı!

Selena Gomez, 2022 yılındaki belgeselinden sonra evden çıkmaya korktuğunu açıkladı.

Selena Gomez, 2022 belgeselini yayınladıktan sonra “evden çıkmaktan korktu”.

32 yaşındaki oyuncu, piyasaya sürülmeden sadece birkaç hafta önce ‘My Mind and Me’yi yayınlama konusunda ikinci düşünceleri olduğunu açıkladı. Bipolar bozukluk teşhisi konan Selena, Vanity Fair dergisine şunları söyledi:

“Ekibime çekilmenin mümkün olup olmadığını sordum. Avukatlar işin içine girdi, ancak her şey kilitli olduğu için asla Apple’a götürmedik … Film çıktığında, birkaç gün boyunca hiçbir şeye bakmadım ve sonra evden çıkmaya korktum.”

Esmer güzel, kişisel mücadelelerini dünyayla paylaşmaktan korktu. Ama nihayetinde, hayranlarının desteğinde ve empatisinde rahatlık buldu. Selena şunları paylaştı:

“Bunu kucaklamaya yeni başladım ve bunun gerçekten iyi bir şey olduğunu hissettim.”

Buna rağmen Selena, kimsenin onun için üzülmesini istemediği konusunda ısrar ediyor. ‘Only Murders in the Building’ yıldızı şunları söyledi:

“İnsanlara bunun kesinlikle şu anda bulunduğum yere yakın olmadığını hatırlatmayı seviyorum. Aklım doğru değildi ve kimyasal olarak dengesizdi ve gerçekten zordu. İnsanlar bana kurban diyorlardı. Bu beni hayal kırıklığına uğratıyor, çünkü savunmasız olmak aslında yapabileceğiniz en güçlü şeylerden biri. Bu anlatı hayatımı ele geçirmeyecek.”

Selena hala zaman zaman zor günler yaşıyor. Ancak liste başı yıldız, “kurban olmadığını” kabul ediyor. Dedi ki:

“Her gün minnettarım. Ve herkes gibi günlerim var ama kurban değilim. Sadece çok hayatta kaldım. Kimsenin benim için üzülmesini isteyen bir yanım yok.”

Close Bitnami banner
Bitnami