Nicki Garcia eşine boşanma davası açtı

Eski WWE yıldızı Nicki Garcia, eşi Artem Chigvintsev’e boşanma davası açtı.

Nicki Garcia, Artem Chigvintsev’den boşanma davası açtı.

Eski WWE yıldızı, ‘Dancing With the Stars’ profesyonelinin aile içi şiddet suçlamalarıyla tutuklanmasından iki haftadan kısa bir süre sonra Çarşamba günü dört yaşındaki bir oğlu Matteo olan dansçı ile iki yıllık evliliğini sona erdirmek için mahkemelere başvurdu. Nikki, Artem’in tutuklanmasından bir gün sonra, 30 Ağustos’ta boşanma avukatı aramaya başladı ve çıkış, Evan Craig Itzkowitz’i işe aldığını bildirdi. Eski çiftin evlilik öncesi anlaşması olup olmadığı belli değil. Artem, 29 Ağustos’ta eşine veya birlikte yaşayan kişiye ağır bedensel yaralanma suçu şüphesiyle Napa İlçesi Şerif Ofisi tarafından tutuklandı. TMZ tarafından elde edilen bir 911 aramasının sesi, 42 yaşındaki dansçının eşinin ayakkabılarını kendisine fırlattığını iddia ettiğini söyleyen bir operatör içeriyordu. Klipte, Artem’in aramasının “başlangıçta tıbbi talep olarak geldiğini, ancak şimdi karısıyla tartıştığını ve karısının RP’ye [raporlama partisi] ayakkabı attığını belirttiğini” söyleyen operatör yer aldı. Şu şekildeydi:

“Olay yerinde bir çocuk var. Yolda tıbbi. Sorumlu arka planda [barışı bozan] aktif bir 415 var.”

Ancak dansçı daha sonra artık tıbbi yardıma ihtiyacı olmadığını belirtti ve operatör şunu doğruladı:

“RP şu anda tıbbi gerek olmadığını belirtiyor.”

Artem, bir eşe bedensel yaralanma suçlamasıyla tutuklandı ve günün ilerleyen saatlerinde 25.000 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı. Tutuklanmasının ertesi günü, 40 yaşındaki Nikki mahremiyet için başvuruda bulundu. Temsilcisi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu özel bir konu ve Nikki şu anda kendisi ve ailesi için mahremiyet istiyor.”

Çift, 2017’de ‘Dancing With the Stars’da tanıştı, ancak emekli güreşçi John Cena’dan ayrıldıktan sonra ertesi yıla kadar çıkmaya başlamadı. Ocak 2020’de nişanlandılar ve Ağustos 2022’de Paris’te evlendiler.

Close Bitnami banner
Bitnami