Britney Spears 18 yaşındaki çocuğuna nafaka ödeyecek!

Britney Spears’ın 18 yaşındaki oğlu için nafaka ödeyeceği bildirildi.

Britney Spears’ın 18 yaşına girmiş olmasına rağmen en küçük oğlu için nafaka ödemeye devam edeceği bildiriliyor.

‘Toxic’ şarkıcısının Perşembe günü dönüm noktasına ulaşan erkek çocukları Jayden James ve yine 18 yaşındaki Sean Preston, 46 yaşındaki eski sevgilisi Kevin Federline ile birlikte var ve kaynaklar, sanatçının Jayden’ın bakımı için ödemelere devam etmemek için yasal hakka sahip olmasına rağmen desteklemeye devam edeceğini söylüyor. Kaynaklar, TMZ Britney ve eski yedek dansçı eski sevgilisinin boşanma anlaşmalarında Jayden için nafaka ödemelerinin 18 yaşına geldiğinde veya liseden mezun olduğunda – hangisi daha erken gelirse – duracağını kabul ettiklerini söyledi. Ancak çıkış, gencin Kasım ayında Hawaii’deki liseden erken mezun olacağını, bu nedenle ödemelerin en az o aya kadar devam edeceğini söyledi. TMZ, Britney’nin başlangıçta eski sevgilisine çocuk desteği olarak ayda 20.000 dolar ödemesi gerektiğini ekledi – ancak 2018’de gençler çoğunlukla Kevin’in bakımında olduğu için miktar iki katına çıkarak ayda 40.000 dolara çıktı.

Britney’nin son yıllarda erkek çocuklarından büyük ölçüde uzaklaştığı söyleniyor ve bariz kavgalarının, şarkıcının sürekli müstehcen Instagram gönderilerinden ve Kevin’in dehşetinden kaynaklandığı söyleniyor. Jayden ayrıca 2022’de Daily Mail’e Britney’nin annelik sorunları hakkında şunları söyledi:

“Bence annem bize hem ilgi göstermek hem de eşit sevgi göstermek için mücadele etti – Preston’a yeterince gösterdiğini sanmıyorum ve bunun için gerçekten kötü hissediyorum.”

Kevin ayrıca postaya Britney’nin oğluna açıklayan sosyal medya gönderilerini açıklamadaki mücadelesini anlattı:

“Onlara açıklamaya çalışıyorum, ‘Bakın, belki de kendini ifade etmeye çalıştığı başka bir yoldur.’ Ama bu, onlara yaptıkları gerçeğinden uzaklaşmaz. Bu zor. Liseye gitmek zorunda kalan bir genç olmanın nasıl bir his olduğunu hayal bile edemiyorum.”

Mayıs 2023’te Britney’nin oğullarını bir yıldan fazla bir süredir görmediği ve çocukların mesajlarına cevap vermeyi bıraktığı bildirildi. Ancak Haziran ayında Kevin’in avukatı Mark Vincent Kaplan, Page Six’e gençlerin Anneler Günü’nde Britney ile konuştuğunu ve bunu olası bir uzlaşma için “doğru yönde atılmış bir adım” olarak nitelendirdiğini söyledi.

Close Bitnami banner
Bitnami