Prens Harry’e sürpriz doğum günü mesajı!

Prens Harry, 40. doğum günü için abisinden başta olmak üzere tüm sevenlerinden mesaj aldı.

Prens Harry, ağabeyinden sürpriz bir 40. doğum günü mesajı aldı.

Pazar günü dönüm noktasını işaret eden Sussex Dükü’nün, Ocak ayında kendisinin ve kardeşinin yaşlı kraliyet ailesinin Harry’nin karısı Meghan, 43, Sussex Düşesi ile ilişkisi hakkında yaptığı iddia edilen açıklamalar üzerine fiziksel bir kavga yaptığı iddiasını içeren her şeyi anlatan anıları ‘Spare’yi yayınladığından bu yana, 42 yaşındaki Galler Prensi William’dan büyük ölçüde yabancılaştığı söyleniyor. Ancak William ve eşi Catherine, 42 yaşındaki Galler Prensesi, Instagram’da şunları paylaştı:

“Sussex Dükü’ne 40. Doğum Günün Kutlu Olsun”

Gallerlilerin resmi hesabında, gri bir takım elbise ve beyaz bir gömlek giyerken Harry’nin gülümsediği bir fotoğraf da yer aldı. Ancak gönderi, kraliyet üyelerinin kişisel olarak gönderiler yazdığı gelenek olduğu gibi, William veya Kate’in baş harfleriyle imzalanmadı. 75 yaşındaki Kral Charles’ın da Harry’ye sosyal medyada mutlu bir 40. yıl dilediği için geldi. Hükümdar ve karısı, Harry’nin üvey annesi 77 yaşındaki Kraliçe Camilla, Sussex Dükü’nün büyük gününü kutlamak için Pazar günü resmi Kraliyet Ailesi X hesaplarında bir mesaj paylaştı. Mesajları bir pasta emojisinin yanında şöyle dedi:

“Sussex Dükü’ne bugün 40. doğum günün kutlu olsun!”

Gönderi ayrıca gülümseyen bir Prens Harry’nin bir fotoğrafını da içeriyordu. 2018’de Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan ile Dublin’deki ‘Digital Docklands’a yaptığı ziyaret sırasında çekilmiş bir fotoğraftı. Harry, doğum gününü 43 yaşındaki Meghan ve beş yaşındaki çocukları Archie ve üç yaşındaki Lilibet ile Montecito, Kaliforniya’da özel olarak kutlamaya hazırlanıyor. Bir kaynak Sunday Express’e Charles’ın en küçük oğluna nasıl sesleneceğini söyledi:

“Kral doğum gününde Harry’ye ulaşacak. Aile eskisi kadar yakın olmasa da, orada hala çok fazla sevgi var. İletişim kurarken Skype’ı kullanma eğilimindedirler çünkü birbirlerini görebilirler ve her şey personel tarafından ayarlanır, böylece sorunsuz çalışır.”

Close Bitnami banner
Bitnami