Sean Diddy Combs’un kefaleti yine reddedildi!

54 yaşındaki rap yıldızı Sean Diddy Combs’un kefaleti ikinci kez reddedildi.

Sean ‘Diddy’ Combs’ın kefaleti ikinci kez reddedildi.

54 yaşındaki rap yıldızı, ikinci bir yargıcın avukatları tarafından sunulan 50 milyon dolarlık kefalet paketini kabul etmeyi reddetmesinin ardından seks kaçakçılığı davasında yargılanana kadar Brooklyn hapishanesinde kalmaya hazırlanıyor. ABD bölge yargıcı Andrew L Carter Jr, Combs’ın GPS izleme ile ev hapsine bırakılma talebini reddetti ve yargıç, hip-hop kralının potansiyel olarak tanıkları kurcalayabileceğine dikkat çekti. Combs, Salı günü seks kaçakçılığı iddialarından suçsuz olduğunu iddia etti. Rapçi, şantaj komplosu, zorla seks kaçakçılığı, dolandırıcılık veya zorlama ve fuhuş yapmak için ulaşımla suçlandıktan sonra Manhattan’daki bir mahkemeye çıktı. Bir mahkeme duruşması sırasında suçlamaları nasıl savunduğu sorulduğunda Combs, “Suçlu değil” diye yanıtladı.

Rapçinin avukatları daha sonra 50 milyon dolar ödedikten sonra duruşma beklenirken Combs’ın kefaletle serbest bırakılmasını istedi. Bununla birlikte, hukuk ekipleri arasında Combs’in bir uçuş riskini temsil edip etmediği konusunda uzun bir tartışmanın ardından, Sulh Hakimi Robyn Tarnofsky, rap yıldızının seks kaçakçılığı davası başlayana kadar gözaltında kalacağını duyurdu.

Marc Agnifilo – Combs’ın avukatı – daha sonra müzik yıldızının “masumiyetini ortaya kurmaya” kararlı olduğunu söyledi. Agnifilo mahkemenin dışındaki gazetecilere şunları söyledi:

“Bununla savaşacak. O masum. Masumiyetini ortaya koymak için New York’a geldi. Ona bütün kalbiyle inanıyoruz. Bunları o yapmadı. Ne zorlama ne de suç var.”

Avukatına göre Combs, şu anda karşı karşıya olduğu “suçlamalardan korkmuyor”. Agnifilo ekledi:

“Bu günü dört gözle bekliyordu ve adını temize çekmeyi dört gözle bekliyordu.”

Close Bitnami banner
Bitnami