Rihanna ve erkek arkadaşı Fatman Scoop’a övgü şarkısı yayınlayacaklar

Rihanna ve erkek arkadaşı, trajik arkadaşları Fatman Scoop için bir övgü şarkısı yayınlayacaklar.

Rihanna ve erkek arkadaşı A$AP Rocky’nin trajik arkadaşları Fatman Scoop’a bir övgü şarkısı yayınlayacakları bildiriliyor.

36 yaşındaki ‘Umbrella’ şarkıcısı ve 35 yaşındaki rapçi ortağı – iki yaşındaki RZA ve 13 aylık Riot’un oğulları var. Bir kaynak The Sun’a, Rihanna’nın bu haftanın başlarında Londra’daki Red Bus Kayıt Stüdyosu’nda şarkı için nasıl vokal kaydettiğini anlattı:

“Rihanna ve Scoop birbirlerini iyi tanıyorlardı. Daha önce işbirliği yapmışlardı ve daha yakın zamanda Scoop, Rocky’nin yaklaşan albümü ‘Don’t Be Dumb’da ‘Happy Hood’ adlı bir şarkı kaydetti. Ölümünden sonra Rihanna’ya bazı vokaller koyma şansı verildi. Bu haftanın başlangıcını Londra’daki Red Bus Kayıt Stüdyoları’nda saklanarak geçirdi. Çok düşük anahtar bir ziyaretti ve erken saatlere kadar bir iki gün orada kaldı.”

A$AP – Rakim Athelaston Mayers olarak doğdu – kısa süre önce Fatman Scoop’un yanı sıra Slick Rick, Busta Rhymes, Flavor Flav ve Morrissey ile ‘Happy Hood’ parçasını kaydettiğini açıkladı. Sunucunun Apple 1 Müzik programında Zane Lowe’a şarkı hakkında şunları söyledi:

“Gerçekten en sevdiğim rapçileri nasıl alacağımı bulmaya çalıştım. Bu yüzden Fatman Scoop, Flavour Flav, Slick Rick, Morrissey ve Busta Rhymes ile bir parçam var. Bu biraz çılgınlık. Biz buna Hood Happy diyoruz. Bu yakında geliyor.”

‘Happy Hood’ şarkısının 30 Ağustos’ta yayınlanması gerekiyordu, ancak A$AP piyasaya sürülmesini erteledi ve görünüşe göre Rihanna ve diğerlerinin yer aldığı güncellenmiş versiyonun şarkıcının bu yıl daha sonra yayınlanacak olan ‘Don’t Be Dumb’ kaydında çıkması bekleniyor. Fatman Scoop – Isac Freeman III olarak doğdu – 30 Ağustos’ta Connecticut’taki Hamden Town Center Park’ta sahne alırken sahneye düştü ve öldüğü ilan edilmeden önce hastaneye kaldırıldı. Tıbbi acil durumunun rahatsız edici görüntüleri, bir sağlık ekibi onu canlandırmak için yarışırken gözden kaybolmadan önce rapçi bir platforma tırmanırken hayranlarından çığlıklar yankılandığını gösterdi.

Close Bitnami banner
Bitnami