Rupert Everett’ten modern filmlerin durumuna sert eleştiri!

Ünlü oyuncu Rupert Everett, modern filmlerin durumunun eleştiri yağdırdı.

Rupert Everett, modern filmlerin durumunu eleştirdi.

65 yaşındaki aktör, kariyeri boyunca 50’den fazla filmde yer aldı ve “En İyi Arkadaşımın Düğünü” ve 1999’un “İdeal Bir Koca” gibi filmlerdeki rolleriyle BAFTA ve Altın Küre’ye aday gösterildi. Bugünün “ana akım” filmlerini şaka olarak nitelendirdi ve Mail on Sunday’e türün “bir uçurumun kenarından düştüğünü” söyledi. Mail profili, ‘Barbie’nin abartıldığını ve ‘Oppenheimer’ın “bir Fransız ve Saunders skeç gibi” olduğunu düşündüğünü söyledi. Şöyle ekledi:

“Bugünün ana akımına ne derdiniz? Artık gerçekten 90 dakikalık filmler yok.”

Rupert ayrıca yayın devlerinin TV dizisi tekliflerini de planladı ve şunları söyledi:

“Sizi odanızda kalmaya ve bütün gece 18 bölüm izlemeye çağırıyorlar. Anlatıyı bir filmde veya oyunda olduğu gibi kavrayamazsınız. Ve çok uyuştuk! Herhangi bir tepki almak için aşağı yukarı birinin poposuna bir el bombası koymanız ve onu patlatmanız gerekir.”

Rupert ayrıca reality TV şovlarının İngiliz kültürünü öldürdüğünü düşündüğünü eleştirdi. Birleşik Krallık sanat tekliflerinden “kaba ve yuvarlanan bir kalitenin” kaybolduğunu söyledi ve ekledi:

“Bence The X Factor bunu değiştirdi. Bence (Simon Cowell) kültürel bir ölümden sorumlu.”

Rupert ayrıca, kariyerdeki en büyük pişmanlıklarından birinin gençken tiyatro çalışmalarına daha fazla odaklanmamak olduğunu söyledi. Şöyle ekledi:

“Muhtemelen sahneye daha çok konsantre olmalıydım. Çocukken kendimi her zaman olmak istediğim geleneksel Hollywood yıldızına dönüştürmeye çalışıyordum. Tom Cruise olmak istedim! Ama Pamuk Prenses ve Anne Frank arasında bir melez gibi görünen 6 fit 5 inçlik bir fasulye direğiydim. Yani kendimi bu role sıkıştırabilmemin bir yolu yoktu. Hiçbir şey yapmadığımdan değil, her şeyi yanlış yönde yapıyordum.”

Close Bitnami banner
Bitnami