Ric Flair 13 yıllık eşinden ayrıldı!

Ric Flair, 13 yıllık eşi Wendy ile ayrıldı.

Ric Flair, 13 yıllık birlikte olduktan sonra eşi Wendy’den ayrıldı.

75 yaşındaki WWE Hall of Famer ve 64 yaşındaki ortağı, 2018’de evlendikten sonra çalışma programları nedeniyle ilişkilerine “saygılı bir şekilde” zaman ayırdı. Ric, Instagram’da duygusal bir açıklamada şunları yazdı:

“Wendy ve ben 13 harika yıl geçirdik. Her çiftte olduğu gibi, iniş çıkışlarımızı yaşadık. Bence şu anda herkesin saygıyla yollarımızı ayırmaya karar verdiğimizi bilmesi önemli.”

WWE tarafından 16 kez dünya şampiyonu olarak tanınan sözde Nature Boy, Wendy’ye yıllar boyunca onu desteklediği için teşekkür etti. Şöyle devam etti:

“2018’deki korkunç sağlık krizimde yanımda durduğu için ona asla yeterince teşekkür edemeyeceğim. Yanımdan hiç ayrılmadı! Ve bunun için her zaman minnettar olacağım! İkimiz de şu anda farklı projeler üzerinde çalışıyoruz ve bu işi yapmak benim programım ve onun programı ile zorlaşıyor. Ona projelerinde bol şans diliyorum ve benimkini desteklediğini biliyorum.”

Leslie Goodman, Elizabeth Harrell, Tiffany VanDemark ve Jaqueline Beems ile evlendikten sonra Ric’in beşinci karısı olan Wendy, güreş efsanesiyle ilk olarak yaklaşık 40 yıl önce World Championship Wrestling (WCW) için çalışırken tanıştı. Hatta bazı etkinliklerde Fransız bir hizmetçi karakteri olan valesi Fifi’yi bile oynadı ve onlarca yıl sonra çıkmaya başladılar. Daha önce 2022’de ayrıldılar, ancak bu hafta sonsuza dek ayrıldıklarını açıklamadan önce birkaç ay sonra barıştılar. Bu yılın başlarında, Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ın Ric’in gösterişli hayatına dayanan bir film geliştirildiği açıklandı. 51 yaşındaki WWE efsanesi ve Hollywood yıldızı, eskiden Twitter olan X’te şunları yazdı:

“Ric Flair, tüm zamanların en büyüğü olmak için amansız bir tutkuya sahipti, ancak bu GOAT statüsüne ulaşarak – aynı zamanda her şeyi feda etti ve ağır bir bedel ödedi. Ve hikayeyi anlatmak için yaşadı. Ric’i 8 yaşımdan beri tanıyorum, o ve babam Rocky ‘Soulman’ Johnson NWA’da (Ulusal Güreş Birliği) birlikte güreşirken Bu proje benim için kişisel ve biz @sevenbucksprod ve #KevinMischer filmlerinde onun inanılmaz hikayesini anlatmak için sabırsızlanıyoruz.”

Close Bitnami banner
Bitnami