Mandy Moore anne oldu!

40 yaşındaki Mandy Moore, kız bebeğini dünyaya getirdi.

Mandy Moore bir kız bebek doğurdu.

40 yaşındaki oyuncu, kocası Taylor Goldsmith ile üçüncü çocuğunun doğumunu duyurmak için sosyal medyayı aradı. Mandy’nin kız bebeğini kucakladığı bir fotoğrafın yanında şunları yazdı:

“Lou burada! Louise Everett Goldsmith, Başak sezonu için mutlu, sağlıklı, hızlı ve tam zamanında geldi. O bizim mutlak hayalimizdeki kız ve ağabeyleri zaten ona bizim kadar takıntılı. 5 kişilik ailemiz (ve kendi büyük üçümüz) için sonsuz minnettarız ve bu özel zamanın her anına dalıyoruz.”

Mandy hamileliğini Mayıs ayında duyurdu. Üç yaşında Gus ve 22 aylık Taylor ile birlikte Ozzie’ye sahip olan oyuncu, haberi Instagram üzerinden açıkladı ve iki oğlunun “Büyük” ve “Orta” yazan beyaz tişörtler giydiği bir fotoğrafını paylaştı. 2018’den beri Taylor ile evli olan oyuncu, Instagram’da fotoğrafın başlığını şöyle yazdı:

“Bazen hayat sanatı taklit eder. Kendi Büyük Üçlümüzün üçüncüsü yakında geliyor. Bu çocukların bir kız kardeşi olması için sabırsızlanıyorum.”

Mandy’nin sosyal medya gönderisi, ekrandaki karakteri aynı zamanda iki erkek ve bir kız çocuğunun ebeveyni olduğu için ‘This Is Us’ hikayesine bir göndermeydi. Bundan önce Mandy, anneliği “zorlu ve ödüllendirici” bir deneyim olarak bulduğunu itiraf etti. 2021’de PEOPLE’a şunları söyledi:

“Anne olmak kesinlikle anneliğin ne kadar zorlu ve ödüllendirici olduğunun farkına varmamı sağladı.”

Buna rağmen Mandy, dünyadaki diğer birçok anneden çok daha iyi bir konumda olduğunu kabul etti. Dedi ki:

“Gerçekten bir köy alır. Gus’un temel insan ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele etmek zorunda kalmadığımız için ne kadar şanslı olduğumuzun çok farkındayım. Bu yeteneğe sahip olmayan ve hayal bile edemeyeceğim zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalan o kadar çok kadın, anne ve çocukları var ki.”

Close Bitnami banner
Bitnami