Fatman Scoop’un ölüm nedeni belli oldu!

Fatman Scoop’un ölüm sebebi hipertansif ve aterosklerotik olarak açıklandı.

Fatman Scoop’un ölümüne hipertansif ve aterosklerotik kardiyovasküler hastalık neden oldu.

Rap yıldızı 30 Ağustos’ta 56 yaşında vefat etti ve ölüm nedeni şimdi ortaya çıktı ve Connecticut Adli Tıp Ofisi haberi PEOPLE ile paylaştı. Ayrıca rapçinin ölümünün doğal olduğu ve hiçbir faul şüphesi olmadığı da doğrulandı. Gerçek adı Isaac Freeman III olan ‘Be Faithful’ hit yapımcısı, bir konserde tıbbi bir acil durum yaşadıktan sonra vefat etti. Rapçinin vefatı, rezervasyon ajansı MN2S tarafından doğrulandı. PEOPLE ile paylaşılan bir açıklama şöyleydi:

“Scoop, müzik dünyasında sevilen bir figürdü ve çalışmaları dünya çapında sayısız hayranı tarafından sevildi. İkonik sesi, bulaşıcı enerjisi ve harika kişiliği sektörde silinmez bir iz bıraktı ve mirası zamansız müziğiyle yaşamaya devam edecek. Fatman Scoop, 15 yıldır MN2S ailesinin değerli bir üyesiydi ve kaybı hepimiz tarafından derinden hissediliyor.”



Rapçinin temsilcisi Sharron Elkabas da haber karşısında şok olduğunu itiraf etti. MN2S tarafından paylaşılan bir açıklamada Sharron şöyle açıkladı:

“Onunla birkaç gün önce konuştum ve çok iyi bir ruh hali içindeydi. Artık bizimle olmadığına inanmak zor.”



Bu arada, rapçinin ailesi sosyal medya aracılığıyla içten bir övgü yayınladı. Instagram’da şunları söylediler:

“Dün gece, dünya ışıltılı bir ruhu, sahnede ve hayatta bir ışık ışığı kaybetti. FatManScoop sadece birinci sınıf bir sanatçı değildi, aynı zamanda bir baba, kardeş, amca ve arkadaştı. O hayatımızdaki kahkahalardı, sürekli bir destek kaynağıydı, sarsılmaz bir güç ve cesaretti.”

Close Bitnami banner
Bitnami