Ethan Slater ile Lilly Jay boşanıyor!

Ethan Slater ile Lilly Jay çiftinin boşanacağı bildirildi.

Ethan Slater, Lilly Jay’den boşanmasını kararlaştırdı.

TMZ’nin bildirdiğine göre, şu anda Ariana Grande ile çıkan Broadway oyuncusu, 2023 yazında rol arkadaşına yakınlaştığı iddiaları nedeniyle lise sevgilisinden ayrıldı ve çift şimdi ayrılık şartlarını kabul etti ve boşanmalarını bir yargıç tarafından imzaladı. Eski çiftin varlıklarını veya iki yaşındaki oğullarının velayetini bölmeyi nasıl kabul ettiği belli değil. 32 yaşındaki aktör ve Ariana, ayrıldıktan üç ay sonra geçen Ekim ayında romantizmlerini kamuoyuna duyurdu. Ethan geçen Temmuz ayında boşanma davası açtıktan sonra Lilly, Dalton Gomez ile evliliği de 2023’te sona eren ‘Thank U, Next’ hit yapımcısına saldırdı ve ailesinin “teminat zarar” olduğunu söyledi. New York Post gazetesinin Page Six köşesine şunları söyledi:

“[Ariana’nın] hikaye gerçekten. Bir kızın kızı değil. Ailem sadece teminat hasarı. Hikaye o ve Dalton [Gomez, Ariana’nın yabancılaşmış kocası].”

Bu yılın başlarında Ariana, ilişkisini çevreleyen spekülasyonlardan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Kişisel hayatıyla ilgili konuşmaya değinerek ‘The Zach Sang Show’a şunları söyledi:

“Herhangi bir ayrıntıya girmemize gerek olmadığını hissediyorum. Ama elbette, insanların sevdiğiniz insanları ve sizi ve her şeyi yanlış anlamalarını izlemekle ilgili doyumsuz bir hayal kırıklığı, açıklanamaz, cehennem gibi bir his var.”

Ariana daha önce 2023’ü hayatının “en zorlu” yıllarından biri olarak tanımladı. Instagram’da şunları yazdı:

“Hayatımın en dönüştürücü, en zorlu ve yine de en mutlu ve en özel yıllarından biri. Çok güzel ve yine de kutuplaşmış duygular vardı. Hayatın bana öğretmek için çığlık attığı şeyin insafı ve kabulü hiç bu kadar merhametli hissetmemiştim. Her anın kıymetini değerebildiğim için işim tarafından hiç bu kadar tatmin edici veya mevcut hissetmemiştim. Bu yıl sanat yaratma ve yolları kesişme ayrıcalığına sahip olduğum her parlak, güzel ruhtan bir parçası olacak kadar şanslı olduğum ve çok şey öğrendiğim projelere kalbimden ve kendimden verebileceğim her şeyi verdim. Beni tanımayan, fısıltıları bir araya getiren ve benden ve hayatımla ilgili varsayımlarından istediklerini yapan insanlar tarafından bu kadar derinden yanlış anlaşılmış hissederken aynı zamanda hiç bu kadar gurur, neşe veya sevgi hissetmemiştim. Bunlardan birinin diğerinden ne kadar önemli olduğunu öğrendim.”

Close Bitnami banner
Bitnami