İlk Emmy Ödülü’nü alan Anna Sawai duygularını gizleyemedi!

Anna Sawai, ilk Emmy ödülünü En İyi Kadın Oyuncu seçilerek alırken duygularını gizleyemedi.

Anna Sawai, Pazar günü ilk Emmy Ödülü’nü kabul ettiği için duygu karmaşası içerisindeydi.

32 yaşındaki oyuncu, FX draması Shogun’daki çalışmaları için ‘The Morning Show’dan Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, Carrie Coon (‘The Gilded Age’), Maya Erskine (‘Mr + Mrs Smith) ve Imelda Staunton’ (‘The Crown’) da aday gösterildiği Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kabul ederken duygularını gizleyemedi. Los Angeles’taki Peacock Tiyatrosu’nda sahneye çıkarken itiraf etti:

“Adım açıklanmadan önce ağlıyordum, bugün karmakarışıkım. Çalışmalarını izleyerek büyüdüğüm ve sevdiğim aday arkadaşlarımla birlikte beni adlandırdıkları için Akademi’ye teşekkür ederim. Hikayemize inandıkları için John Landgraf’a ve FX ekibine teşekkür ederiz. Bana inandığınız ve bana bir ömür boyu sürecek bu rolü verdiğiniz için Justin ve Rachel’a teşekkür ederim. Hiro liderliğindeki mürettebatın ve oyuncuların her birine teşekkür ederiz. Hiro orada, gerçekten kapılar açtı ve benim gibi insanlar için kapıları açmaya devam ediyor. Cosmo, sen en dürüst ve doğru sözlüsün ve tanıdığım BS aktörün yok ve bana %120 verdirdin. Ekibime ve aileme teşekkür ederim. Anne, seni seviyorum. Burada olmamın sebebi sensin, bana stoacılık gösterdin ve Mariko’yu bu şekilde oynayabildim. Bu, hiçbir şey söylememiş ve herkes için örnek olmaya devam eden tüm kadınlar içindir.”

Anna, rol arkadaşı Hiroyuki Sanada’yı sahneye çıkardı, sadece birkaç dakika önce Idris Elba (‘Hijack’), Donald Glover (‘Mr + Mrs Smith’), Walton Goggins (‘Fallout’), Gary Oldman (‘Slow Horses’) ve Dominic West’in (‘The Crown’) rekabetini yenerek Drama Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Dedi ki:

“Çok teşekkür ederim. Aman Tanrım. Harika adaylarla burada olmaktan onur duyuyorum ve bana inandığınız için FX, Disney ve Hulu’ya teşekkür ederim. Beni her zaman desteklediğiniz için ekibime ve ‘Shogun’un tüm ekibi ve kadrosu için teşekkür ederim, sizinle çok gurur duyuyorum. Saygıyla batı ile buluşan bir doğu rüya projesiydi. ‘Shogun’ bana insanlar birlikte çalıştıklarında mucizeler yaratabileceğimizi öğretti. Birlikte daha iyi bir gelecek yaratabiliriz, çok teşekkür ederim.”

Close Bitnami banner
Bitnami