Mark Hoppus gelecek yıl bir anı yayınlayacak

Rock grubu Blink-182’nin kurucu ortağı Mark Hoppus, gelecek yıl bir anı yayınlamayı planlıyor.

Mark Hoppus gelecek yıl bir anı yayınlamayı planlıyor.

Rock grubu Blink-182’nin kurucu ortağı olan 52 yaşındaki müzisyen, sosyal medya aracılığıyla ‘Fahrenheit-182’nin 8 Nisan 2025’te yayınlanacağını duyurdu. Mark Instagram’da şunları yazdı:

“Bir kitap yazdım! Ve bu müthiş. Fahrenheit-182 8 Nisan 2025’te çıkacak. Şimdi ön sipariş verin fahrenheit182.com”

Kitabın yayıncısı HarperCollins’in bir tanıtım yazısı şöyle diyor:

“1980’lerde punk rock, kaykaylar ve MTV’ye bağımlı bir latchkey çocuk olarak büyümenin nasıl bir şey olduğunun canlı bir resmini çizen bir anı; Mark Hoppus nasıl reşit olduğunu ve neslinin en büyük gruplarından birini oluşturduğunu paylaşıyor. Kaygı ile sürekli bir savaşın ve Mark’ın halka açık savaşı ve kansere karşı zaferinin insani hikayesiyle birlikte, ‘Fahrenheit-182’, hayranlar için bir zevk ve aynı zamanda bırakmak isteyen ancak devam eden herkes için komik, akıllı ve ilgili bir anı.”

Mark’a Nisan 2021’de lenfoma teşhisi kondu, ancak müzisyen o yılın ilerleyen saatlerinde kemoterapiden sonra kanserden kurtulduğunu açıkladı. Mark daha sonra 2022’de bir anı yazma planlarını açıkladı. O sırada The Hollywood Reporter’a şunları söyledi:

“Aslında bu yılın başlarında bir kitap yazmaya başladım. Henüz o kadar ileri gitmedim ama Blink’teki hayatım ve deneyimim ve geçen yıl ya da öylesine yaşadıklarım hakkında bir kitap yazıyorum.”

Buna rağmen, Mark hala anı için bir yayıncıyla bir anlaşma sağlamaya çalışıyordu. ‘All the Small Things’ hit yapımcısı şunları söyledi:

“Anlaşmayı sonuçlandırıyoruz ve bunun bir araya gelme biçiminden gerçekten memnunum. Hikayemi anlatmak için heyecanlıyım.”

Close Bitnami banner
Bitnami