Charlie Puth ve Brooke Sansone evlendi!

Charlie Puth ve Brooke Sansone ikilisi Kaliforniya’daki aile evlerinde evlendiler.

Charlie Puth, Brooke Sansone ile Montecito, Kaliforniya’daki aile evinde evlendi.

32 yaşındaki müzisyen, bu ayın başlarında 25 yaşındaki halkla ilişkiler koordinatörüyle evlendiğini duyurmak için sosyal medyaya bağlandı. Charlie, düğün günlerinden bir dizi perde arkası fotoğrafının yanı sıra Instagram’da şunları yazdı:

“Seni seviyorum Brooke… Her zaman sevdim, seninle en iyi arkadaşım. Seni bu hayatta her gün ve bir sonraki hayatımıza geçtiğimizde daha da çok seveceğime söz veriyorum. Brooke Ashley Sansone, Ve şimdi Brooke Ashley Puth olacaksın. Beni yaşayan en mutlu adam yaptığın için teşekkür ederim. Her zaman sen oldun.”

Brooke, Charlie’nin aile evinin özel günleri için “mükemmel zemini” sağladığını hissetti. Vogue’a şunları söyledi:

“Düğünümüzün geleneksel olarak modern alışılmadık bir şekilde evlenmesini istedim. Her ayrıntının rahat ama mükemmel, düşünceli bir şekilde seçilmiş hissetmesini istedim. Örneğin, gümüş tabaklarda mini sosisli sandviçler servis etmek eğlenceli bir ayrıntıdan daha fazlasıydı. Rafine olanı eğlenceliyle harmanlayan stillere olan sevgimin bir yansımasıydı.”

Brooke ayrıca düğünlerinin tüm hafta sonunun “rüya gibi hissettirdiğini” itiraf etti. Dedi ki:

“Her şeyin bittiğine inanamıyoruz ama şimdiye kadarki en iyi geceyi geçirdik. Tanıdığımız ve sevdiğimiz herkesin tek bir odada olması çok mutluydu.”

Close Bitnami banner
Bitnami