Zayn Malik kızının doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutladı

Zayn Malik, baba olduğunda hayatının sonsuza dek değiştiğini itiraz ederek kızının doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutladı.

Zayn Malik’in baba olduğunda hayat sonsuza dek değişti.

31 yaşındaki şarkıcı ve eski ortağı Gigi Hadid, dört yıl önce kızı Khai’yi birlikte karşıladı ve Zayn onsuz “bugün olduğu adam olmayacağını” itiraf etti. Zayn, Mark Khai’nin dördüncü doğum gününe özel bir Instagram saygısında şunları yazdı:

“Hayatımdaki en önemli kişiye doğum günün kutlu olsun, seni kelimelerin ifade etmeme izin vermemden çok seviyorum, sana kızım demekten gurur duyuyorum.. zaten olduğunu bildiğim inanılmaz insan olduğun için yanında geçirdiğim her saniye için minnettarım. Dört yıl önce bugün hayatım sonsuza dek değişti ve sensiz bugün olduğum adam olmazdım.”

Zayn ayrıca tatlı mesaja eşlik etmek için kendisinin ve Khai’nin bir sahilde bir fotoğrafını yayınladı. Bu arada, 29 yaşındaki Gigi, çocuğun dördüncü doğum gününde kızlarını “melek” olarak selamladı. Model, Instagram Hikayelerinde kıza bir övgü videosu yayınlayarak çocuğun büyük gününü kutladı. Khai’nin bir parkta bir salıncakta oynadığı bir klip içeren gönderinin üzerine yazdı – kızın yüzünü göstermeden:

“SENİN 4 yılı. Doğum günün kutlu olsun annemin meleği!”

Gigi ayrıca kızının gökkuşağı doğum günü pastasının bir fotoğrafını da ekledi ve bir başlık ekledi:

“Her zaman doğum günü kahvaltısı için pasta.”

Bu yılın başlarında Zayn, Khai ile birlikte çizgi film izlemeyi sevdiğini açıkladı. NYLON’a şunları söyledi:

“Aslında bir çizgi filmde ağladım, insanlara tanıdık olup olmadığını bilmiyorum. Adı Bluey. Çocuklar için. Beni düzenli olarak ağlatıyor. Nedenini bilmiyorum.”

Close Bitnami banner
Bitnami