Lady Gaga 38 yaşında şarkıcı olmanın zorluğunu kucaklıyor

Listelerde zirveye çıkan şarkıcı, müzik endüstrisinde zaten büyük bir başarı elde etti, ancak Gaga şimdi kariyerinin yeni bir aşamasına girdiğini kabul etti.

Lady Gaga, 38 yaşında bir pop yıldızı olmanın “zorluğunu kucaklamaktan” mutlu.

Listelerde zirveye çıkan şarkıcı, müzik endüstrisinde zaten büyük bir başarı elde etti, ancak Gaga şimdi kariyerinin yeni bir aşamasına girdiğini kabul etti. New York doğumlu yıldız Buzzfeed Canada’ya şunları söyledi:

“38 yaşındayım ve 38 yaşında bir pop yıldızı olmanın zorluğunu kucaklamak ve şimdi kim olmak istediğimi ve ne söylemek istediğimi anlamak çünkü kadınları gerçekten seviyorum. Gerçekten topluluğumuzun bir parçası olmayı hak eden bir ses olmak istiyorum.”

Gaga ayrıca nişanlısı Michael Polansky ile “bir aileye sahip olmaktan” heyecan duyduğunu açıkladı. Bu yılın başlarında nişanlanan ‘Poker Face’ hit yapımcısı şunları paylaştı:

“Aşık olduğum için çok mutluyum ve bir aileye sahip olduğum için çok heyecanlıyım, bu yüzden kesinlikle bir numara. Ama aynı zamanda, bir insan olarak gelişme yeteneğine gerçekten inanıyorum.”

Ağustos ayında bir kaynak, Gaga ve Michael’ın “zaten düğün planlarını düşündüklerini” açıkladı. Sevilen çift aslında Avrupa’da evlenme fikrini değerlendiriyor. İçeriden ‘Entertainment Tonight’a şunları söyledi:

“Gaga ve Michael şimdiye kadarki en mutluları. Michael her zaman Gaga’nın tek kişi olduğunu biliyordu. Malibu’daki evinde sevdikleriyle bir nişan partisi düzenlediler ve herkes onlar için çok heyecanlandı.”

Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga ve Michael “er ya da geç” evlenmeyi umuyor. Kaynak şunları paylaştı:

“Şimdiden düğün planlarını düşünüyorlar ve muhtemelen Avrupa’da bir destinasyon düğünü yapmaktan bahsediyorlar. Er ya da geç evlenmek isterler ve ikisi de bir aile kurmak isterler.”

Close Bitnami banner
Bitnami